Lögner och konsekvens

ssa41667.jpg

Jag som heter Annette är mamma till Christian och är sociolog. Jag som heter Torbjörn är gift med Annette och är matematiker och pensionerad egen företagare.  Vi har 20 års erfarenhet av en relation till en individ, som med hänsyn till hans agerande troligtvis är psykopat och rättshaverist med förvrängd verklighetsbild. Under denna tid har vi lärt oss oerhört mycket dels av egen erfarenhet dels genom samarbete med expertis och tillgänglig litteratur inom området.

Vi har i vår skrift försökt att ge en bild av hur livet kan se ut för vuxna och barn som har en relation till en individ, som med hänsyn till hans agerande uppenbart är psykopat med förvrängd verklighetsbild. I en nära relation, som i vårt fall, en pappa till barnen och en före detta man, är det särskilt svårt. Verkligheten var många gånger värre än vi kunnat beskriva, ord räcker inte till. Vi hoppas ändå att vi kunnat ge läsaren en viss känsla för hur vi försökte hantera vår vardag.

 

Vår skrift är inte avsedd för försäljning i kommersiellt syfte.

Har du synpunkter på vår sida kontakta oss gärna. Vill du dela med dig av egna erfarenheter eller ha kontakt med oss, tveka inte. Kontaktformuläret skapar enbart en e-post till oss! Vi svarar på alla e-poster vi får.

Så minns vi Christian

       

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)